Vilka är vi och vad gör vi?


Idé | Design | Projektledning | Produktion | Sälj

HAGA SKYLT OCH PROFIL


Vi är ett ungt företag inom reklam- och tryckeribranchen, beläget ca 3 mil norr om Uppsala. Vi fyra som idag är anställda i företaget bidrar med många års erfarenhet - var och en med bred kunskap och sina egna specialiteter.

ISABELLE RÖJERÅS


Isabelle har en gedigen utbildning från Grafiskt Utbildnings Center. Efter den handplockades hon som grafiker till Arkitektkopia i Uppsala. Hennes kunskaper omfattar allt från original till produktion.

HANS JOHANSSON


Hasse är det senaste tillskottet i Haga-gänget. Han kommer från en bakgrund i det egna företaget BTC Reklam, som även ingått i en fusion tillsammans med Arkitektkopia i Uppsala under de senaste åren. Det senaste året har dock Hasse, på egen hand drivit liknande verksamhet i mindre skala. Hasse bidrar med rutin och breddar verksamheten ytterligare med sina gedigna kunskaper.

SONNY FORSBERG


Sonny har ett mångårigt förflutet inom mässvärlden. Främst som monterdesigner, men även inom försäljning av både stora och små exponeringslösningar, samt monteringar både på och utanför mässorna. Grunden lades under ca 15 år på Mäss & Utställnings Service, som senare blev en del av Arkitektkopia i Uppsala, där Sonny främst varit ansvarig för just expo och mässa.